Spania 2017

I begynnelsen av september 2017 flyttet vi til Spania, nærmere bestemt Alfaz Del Pi, for 9 måneder. Den første uken bruker vi til ferie og for å utforske området.

El Castell de Guadalest

El Castell de Guadalest

Onsdag 06.09.17 har vi tatt turen opp til Guadalest, en kort kjøretur opp i fjellet fra hvor vi bor.

Birk er en reser til å gå selv om det er varmt og det er mange trapper å gå.

Vi har fin utsikt fra toppen og Birk er ivrig etter å få med seg omgivelsene.

 

Torsdag 07.09.17:

Vi er på tur i nærområdet på vei opp til barnehagen i La Nucia. I bakgrunnen skimter vi Benidorm.

Utsikt mot Albir.

På ettermiddagen har vi dratt inn til Altea for å gå rundt i gamlebyen. Birk trenger en liten pause for å samle litt energi før vi går videre.

Utsikt mot Albir. Ytterst på pynten er Albir fyr som vi besøkte i februar tidligere i år. Albir fyr ble bygget i 1863 og ligger lengst ut mot havet i nasjonalparken Sierra Helada.

Utsikt mot Altea Hills og Calp.

Fredag 08.09.17:

Vi har reist inn til Benidorm for å teste ut stranden Poniente. Fine bølger, varmt vann og masse sand! Nå har vi lunsjpause før vi skal fortsette badingen.

Lørdag 09.09.17:

 

Etter strandturen dro vi på butikken og kjøpte sykkel til Birk. På mandag begynner Birk i barnehagen og hver mandag er det sykkeldag i barnehagen. Da var det ikke annet å gjøre enn å kjøpe sykkel. Birk er kjempefornøyd med sykkelen. Vi er ved skateparken i La Nucia for å prøve sykkelen. Det ble mange runder.....

På lørdagskvelden var det klart for American Motor Show med Monster Trucker og Lynet McQueen i Albir. Birk har gledet seg hele dagen og har knapt klart å holde seg i ro. Gleden var stor da Lynet McQueen var der. Sorgen og skuffelsen var like stor da showet ble avlyst pga litt regn. Bilene kan ikke gjøre stuntene når det er våt veibane.... Heldigvis er det en ny mulighet neste helg - og da er vi på plass igjen.

Birk stilte i Lynet sko, t-skjorte og paraply. Ikke tvil om hvem som er helten for øyeblikket.

Ser ut til at Anne Hilde også digger Monster Trucker....

Søndag 10.09.17:

Vi er på besøk i dyreparken Terra Natura i Benidorm.

Det var mye å se på i dyrehagen og mulighet til å hilse på noen av dyrene.